Handen met een beeldje van een engel, afbeelding bij blog Geloof in jezelf is je grootse kracht

Het is ‘gewoon’ een kwestie van doen, de bewuste keuze maken vanuit liefde in jezelf te geloven. Wat je gelooft is waar! Ik geloof vooral in de kracht van transformatie. Acceptatie met bewustzijn erop. Je eigen verantwoordelijkheid voor jouw geluk en jouw leven te nemen. Geloof in jezelf. Jezelf dragen.

Lichter leven

Daarvoor dook ik dwars mijn weerstand in en ontdekte een wakkere wereld in groei van mijn bewustzijn en hoe ik mijn leven lichter kon leven. Geloven in bewuste zelfzorg en de kracht van mijn lijf in gezondheid. Ongelofelijk, omdat mijn lijf me echt al zo vaak in de steek had gelaten. Het was een overtuiging dat ik niet gezegend was met een sterk lichaam.

Weerstand in mijn licht

Geloof in altijd de keuze hebben voor liefde of angst. En ook daar stond écht mijn grote vriendin ‘weerstand’ altijd weer dichtbij. Weerstand voor mijn licht en liefde. Er was wel iets veranderd, ik kon haar doorzien als gecreëerd deel van mij en begon met haar te omarmen. Ik bleef overeind. Ik zag en voelde de poort naar groei.

Geloof jij in jezelf? Kies jij voor jouw grootste kracht? Eerst geloven en dan (door)zien. Je bent het waard.

Starfulness coaching

Esther van der Linde
Geranium 88
5382 JM Vinkel

06 446 48 054

Aanmelden nieuwsbrief

Volg mij op:

Facebook

LinkedIn

Instagram

© 2024 Starfulness. Alle rechten voorbehouden

Website gerealiseerd door: Petriana.nl

Opslaan
Cookies gebruikersvoorkeuren
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Als u het gebruik van cookies weigert, werkt deze website mogelijk niet zoals verwacht.
Accepteer alles
Weiger alles
Lees meer
Analytics
Tools die worden gebruikt om de gegevens te analyseren om de effectiviteit van een website te meten en om te begrijpen hoe deze werkt.
Google Analytics
Accepteren
Niet accepteren