De handen van Richard ervaringen workshop ademreis mannencirkel innerlijk kind

Gesteund en gedragen waar nodig

Ik heb de mannencirkel ervaren als een cirkel van vertrouwen, waar in vertrouwen en onder begeleiding van Hans en Esther op een open en kwetsbare manier gedeeld kon en mocht worden. De energie in de ruimte gaf een gevoel van verbondenheid en we werden gesteund en gedragen waar nodig door Hans en Esther. Hierdoor durfde ik te openen en mijzelf te laten zien. De ademreis met Hans was intens en bracht helderheid en kracht om te kunnen helen. Ik vond het fijn om mee te maken en deze cirkel met gelijkgestemde mannen te doen. Ieder met zijn eigen stukken, ieder op zijn eigen manier. Dankjewel daarvoor.

Richard

De handen van Ilse ervaringen transformatie workshop

Mijn hart straalt

Dank u wel, lieve Esther, dank u wel voor jouw gastvrijheid, jouw openheid, jouw zuivere/stralende/beschermende energie, jouw betrokkenheid, jouw zorg, jouw talent... dank u wel voor de prachtige omgeving, de gezonde/voedzame maaltijd, de aanvullende muziek... dank u wel aan het fijne gezelschap... dank u wel dat ik erbij mocht zijn. Ik heb er enorm van genoten. Vanuit mijn hart straalt dankbaarheid door heel mijn wezen.

Ilse

De handen van Marjon - ervaringen transformatie workshop

Ik ben me bewust van mijn bestaansrecht

Het meemaken van de reis met mijn innerlijk kind heeft me voelbaar veel opgeleverd. Door jou zo liefdevol ontvangen in een zo sfeervolle omgeving was als een warm bad. De emoties die direct al los kwamen bij de eerste oefening en die zo'n geweldige uitbarsting veroorzaakten, hebben zó ontzettend opgelucht. Ik voel me fysiek werkelijk lichter, al is de weegschaal het (nog) niet met me eens (grijns). Ik heb een gevoel van rust en vrede over me heen. Ik bezie de wereld om me heen anders, lichter, mooier. Zelfs de negativiteit en het verdriet waarmee ik, ook in mijn werk, mee geconfronteerd word, kan ik laten zijn voor wat het is, zonder het 'op te nemen'. In de vroege ochtenden, wanneer ik heerlijk buiten ga wandelen, maak ik weer contact met mijn innerlijk kind, ik haal haar op uit de veilige burcht, we spelen, ravotten, hebben pret en eten lekker zoete dingen. Dan breng ik haar weer terug naar de veilige burcht, naar de zorgzame armen van opa. In het dagelijks leven nu, voel ik de kracht en energie van mijn voorouderlijke waaier en weet dat het goed is. Ik ben me bewust van mijn bestaansrecht. Ik ben jou ontzettend dankbaar voor het begeleiden van deze mooie reis naar en met mijn innerlijk kind. Namasté.

Marjon

De handen van Ilse - ervaringen transformatie workshop

Het kind in mij werd met iedere oefening blijer en enthousiaster

Op een mooie, bosrijke locatie werd ik door Esther ontvangen. De sfeer was er warm en welkom. Ik leerde een fijne groep mensen kennen, waarin ik meteen mezelf kon zijn. Voor mij was het in het begin spannend, omdat werken aan en met mijn kindsdeel vrij nieuw is. Gaandeweg viel deze spanning weg en werd het makkelijker om mijn ervaringen te delen. Het kind in mij werd met iedere oefening blijer en enthousiaster. Het sprankelde weer in mij, het kreeg nieuwe energie. Het was een dag waarop ik me heb op kunnen laden.

In de dagen erna voelde ik me relaxter. De dagelijkse dingen gingen als vanzelf, ze voelden niet meer als een sleur, maar meer iets om dankbaar voor te zijn. Op de dagen die mij meer moeite kosten ga ik terug naar de visualisatie van mijn voorouders die allemaal in energie in mij zitten en voel ik de wind weer in mijn rug. Dankjewel Esther voor het mogelijk maken van deze mooie ervaring.

Ilse

De handen van Roel - ervaringen transformatie workshop

Verbinden met onze voorouders

Esther verstaat de kunst om een fijne, veilige omgeving te scheppen, waarin we ons als groep weer kunnen verbinden met ons innerlijk kind en ook het onderscheid mogen maken tussen ons innerlijk kind en de innerlijke kinderen van onze ouders, die in ons geïntegreerd zijn. Ook verbinden we ons in een ritueel weer met onze voorouders en ervaren we hun steun. Van daaruit kunnen we ons innerlijk kind voeden en via een protocol ontdoen van alles wat ons niet meer dient en dit transformeren in innerlijke liefde en innerlijk licht. De dag wordt afgesloten met een vuurceremonie, het laatste mooie verbindende moment voor de groep. Lieve Esther, ik kon je liefde voelen de hele dag, op de manier waarop jij deze dag vorm geeft. In dankbaarheid, dit is wat je hier te doen hebt lieverd.

Roel

De handen van Peter- ervaringen workshop Ademreis mannencirkel innerlijk kind

Ik heb nieuwe inzichten gekregen

Nogmaals dank voor de reis die we vandaag hebben gemaakt. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en ik ben ervan overtuigd dat ze me gaan helpen om vanaf vandaag mijn innerlijke kind (steeds meer) de ruimte te geven.

Lieve groet, Peter

De handen van Shirley - ervaringen transformatie workshop

Gedicht geschreven een dag na de workshop

Het loslaten van jouw pijnstukken
Die op mijn hart knellen en drukken
Het is tijd dat ik in mijn eigen kracht mag staan
Mijn eigen weg kan gaan
Mijn eigen vleugels mag gaan uitslaan

Dat gevoel dat ik je dan helemaal verlies
Maar als ik het blijf dragen
Ik niet voor mezelf kies
Onder al die pijnen
Voel ik steeds meer
Dat ik mijn licht wil laten schijnen

Steeds meer voel ik
Dat ik mezelf mag gaan ophalen
Zodat dat kleine meisje
En de vrouw in mij
Steeds vaker haar licht en liefde kan uitstralen

Shirley

De handen van Mireilla - ervaringen transformatie workshop

De oefeningen waren helend van inhoud

De veilige bedding die Esther gecreëerd had in de ruimte waar zij haar innerlijk kind dag faciliteerde, bracht mij al meteen in een andere laag van bewustzijn, waarin mijn innerlijk kind zich gezien en gehoord kon voelen. Esther voelde tijdens deze dag feilloos aan waar zij extra aan mocht raken, de juiste vragen mocht stellen, om nog meer te verdiepen. De oefeningen tijdens de dag waren goed van opbouw en helend van inhoud. Ik kan echt zeggen dat ik nog beter contact heb kunnen maken met vergeten kindsdelen die het zo nodig hadden erkend en verzorgd te worden. Niet alleen mijn innerlijke kinds delen, maar ook die van mijn ouders en voorouders.

De afsluiting van deze dag was magisch en ik neem de energie ervan mee in de komende tijd om het in gang gezette proces nog verder haar werk te laten doen. Ik voel me dankbaar dat ik er bij was! Een maand na de innerlijk kind dag en twee maanden na een sessie op de plotseling verbroken band met mijn moeder in mijn jeugd bij Esther is er veel op zijn plek gevallen met betrekking tot patronen in mijn bewustzijn. Er is ook veel beweging ontstaan in mijn leven, alsof het ineens weer stroomt. Zo is daar ineens na 4,5 jaar nieuwe woonruimte voor mij en hulp bij het verder ontwikkelen van mijn bedrijf. Zelf innerlijk opschonen betekent ruimte maken, zodat er weer nieuwe, positieve energie kan stromen. Alsof ook mijn ouders mij een duwtje in de rug geven. Ik heb hen kunnen waarnemen als kind en gezien dat hun ‘tekortkomingen’ in het ouder zijn voor mij ook weer voortkomen uit de overgenomen patronen van hun ouders. Dit waarnemen, aanvaarden en in liefde voor hun innerlijk kind omzetten voelt voor mij zo helend! Dankjewel Esther, voor deze sessie en dag! Zo waardevol!

Mireilla

De handen van Hans - ervaringen transformatie workshop

Mijn liefde voelde zacht en mijn hart vulde zich

Tijdens deze workshop van Esther met haar prachtige sjamanen wiel, trok ik een fantastische medicijnen dieren kaart. Dagelijks ervaar ik de betekenis ervan en de eland als symbool. Vooral de afbeelding komt ineens terug op spullen die ik bijvoorbeeld al jaren heb. Wat een eyeopener. De helende reis met het innerlijk kind was super fijn gefaciliteerd door Esther. Door het verhaal te voelen kon ik de jongere en kleinere versie van mezelf een plek geven in mijn burcht. Mijn hart. En kon ik wat het nodig had/heeft zelf geven in veiligheid en geborgenheid.

Mijn liefde voelde zacht en mijn hart vulde zich. De trilling resoneerde vanuit mijn hart en was voelbaar door mijn hele lichaam. De innerlijke kind kaart die ik deze dag trok, ging over mijn innerlijke visie. Ik bevind me in het proces van manifestatie. Het bouwen aan mijn huis. En wat dat ook mag zijn, de vier pijlers zijn in ieder geval; verantwoordelijkheid, concentratie, toewijding en vlijt. Namasté.

Hans

De handen van Richelle - ervaringen transformatie workshop

Het innerlijk kind

Vanaf de uitnodiging van de workshop voor het innerlijk kind, veranderde er gelijk heel veel voor mij. Ik gaf er ineens aandacht aan en ik kreeg al fantastische inzichten. Deze energie had ik namelijk al uitgezet. Esther is voor mij een hele mooie, wijze vrouw die heel veel rust uitstraalt. Bij haar ben je veilig. Een prachtige plek waar we de workshop mochten doen met een liefdevolle groep mensen. We deden oefeningen, die ik nog niet eerder had gedaan, zoals aandacht geven aan de energetische band van mijn voorouders. Door de openheid van de groep voelde ik mij vrij om alles te delen en ik werd gehoord! Een groepje inspirerende mensen bij elkaar op een veilige plek, gronden in het bos met de blote voeten, een vuurceremonie. Ik was even weg van de wereld en in verbinding met mijzelf en mijn innerlijk kind vol liefde en de juiste balans. Een prettige balans en bewustzijn die ik heb mogen meenemen en waar ik nu ook profijt van heb. Dankjewel Esther en lieve mensen dat ik dit mocht ervaren.

Richelle

De handen van Ineke - ervaringen transformatie workshop

Gemakkelijk de diepte in durven gaan

Op haar geheel eigen wijze, voelbaar dicht bij zichzelf, verwelkomt Esther ons en gaan we in een bedding van liefde, zachtheid maar tegelijk ook stevigheid onze innerlijk kind stukken aan. Esther weet een sfeer te creëren waarin je je direct veilig en ingebed voelt, waardoor je gemakkelijk de diepte in durft gaan. Ook tijdens het proces, voel ik mij gezien en is Esther er precies op die momenten dat dit helpend is. Deze workshop heeft geheeld, nieuwe inzichten gegeven en mij laten voelen dat we met velen zijn…

Ineke

De handen van Sylvia - ervaringen transformatie workshop

We voelden ons veilig om te delen en te helen

Op zondag 21 november 2021 heb ik de workshop ‘Innerlijk Kind’ op het landgoed Bleijendijk te Vught gevolgd. Wat zal het hier in het voorjaar, zomer en begin herfst mooi zijn en wat was het hier stil. Een perfecte locatie voor het geven en volgen van deze workshop. Wat was het fijn om met deze kleine groep deze workshop te volgen. Het is voor een ieder een aanrader, zoals ook het volgen van coaching bij Starfulness een aanrader is. Ik ging blanco naar deze workshop. Wist niet wat ik hiervan moest verwachten? Ondanks de kleine groep en dat we elkaar niet kenden, behalve Esther, werden we al snel een groep. We voelden ons veilig en konden op deze manier dingen delen en helen. Na een heerlijke lunch en wandeling buiten een vervolg van de workshop. Eind van de dag was er de vuurschaal waar we met cederhout de uitspraken die we daar met z’n allen deden aan het Universele hebben kunnen geven. Dank je wel Esther en mede cursisten voor deze dag.

Sylvia

De handen van Ingrid - ervaringen transformatie workshop

De afwisseling was fijn en waardevol

Ik wil je ook via deze weg ontzettend bedanken voor de workshop van de reis en helen van het innerlijke kind. Een fijne mooie plek in het bos. De heerlijke energie die er was en ontstond onderling. Prettig ervaarde ik hoe je alles begeleidde en de overloop ervan. Verschillende onderdelen kwamen er aan te pas en de afwisseling hiervan was fijn en waardevol. En wat het uiteindelijk gebracht heeft in alle licht en liefde, dit gedeeld, gevoed werd om ons zelf te helen in de positieve energie die zo te voelen was. Het lopen op blote voeten in het bos, mij zo sterk gegrond voelde in verbinding met de aarde. Het bracht mij ineens tot zingen en ik zong door met het knuffelen van mijn dochter. Het was allemaal heel fijn en waardevol. Om dit ook vast te mogen houden voor de liefde voor mezelf op mijn pad. De kracht die ik daarbij voel wil ik niet meer kwijt. Het innerlijke kind zit samen met mij veilig in de burcht van mijn hart. Dankbaar voor wat je bracht en dat jij in mijn leven bent!!

Ingrid

Starfulness coaching

Esther van der Linde
Geranium 88
5382 JM Vinkel

06 446 48 054

Aanmelden nieuwsbrief

Volg mij op:

Facebook

LinkedIn

Instagram

© 2024 Starfulness. Alle rechten voorbehouden

Website gerealiseerd door: Petriana.nl

Opslaan
Cookies gebruikersvoorkeuren
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Als u het gebruik van cookies weigert, werkt deze website mogelijk niet zoals verwacht.
Accepteer alles
Weiger alles
Lees meer
Analytics
Tools die worden gebruikt om de gegevens te analyseren om de effectiviteit van een website te meten en om te begrijpen hoe deze werkt.
Google Analytics
Accepteren
Niet accepteren