Voor wie

   

  "Aandacht, waardering en erkenning voor jou als zorgprofessional"

   

  Missie

  Wat is de zorg in al haar facetten een prachtig vak. Je hebt ervoor gekozen. Bewust en met volle overtuiging. Vanuit een roeping, een passie voor de mens en de behoefte om te zorgen. Je bent waardevol, sociaal en loyaal vanuit plichtsbesef en je bent er altijd. Want jouw missie is altijd zorgen voor een ander. En je bent kwetsbaar. Juist omdat je werkt vanuit je hart.

  Herken jezelf

  Je hebt het gevoel dat je leven aan je voorbij gaat. Rust nemen en genieten is moeilijk en niet altijd haalbaar. Je leeft op de automatische piloot en doet vooral wat anderen van je verwachten. Je zegt vaak  ‘ja’ voor elke extra dienst en je voelt frustratie en boosheid omdat je nauwelijks meer tijd hebt om écht voor je patiënten te zorgen. Stress en een gevoel van frustratie en ongenoegen neemt toe met planning en rooster problemen. Je gaat maar door en loopt leeg en vast door het zware werk en alles wat er allemaal extra in emotionele belasting bij komt.

  zeester op strand tijdens zonsondergang

  Pijn en verlangen

  Vanuit pijn en verlangen mis je de waardering en erkenning voor wie je bent en voor wat je doet. Je lichaam vertelt je met pijn, vaak ziek zijn en oververmoeidheid al tijden dat je niet meer kunt. Pijn is altijd een signaal om je bewust te maken hoe het met je gaat. En altijd een reden om beter voor jezelf te zorgen, je grens te herkennen en hierin bewuste keuzes te maken. Je maakt je zorgen over de toekomst, blijft je aanpassen en je onzekerheid neemt toe. Perfectionistisch en hooggevoeligheid zijn eigenschappen die je herkent. Je houdt jezelf staande ten koste van je gezondheid.

  Zorgwekkende zorg

  Wat is er veel veranderd in onze huidige moderne en snelle maatschappij. De zorg is zakelijk geworden. Toegetreden tot het bedrijfsleven waar het allemaal draait om geld verdienen. De bezuinigingen liggen nog vers in het geheugen. De bedrijfsvoering kon worden doorgezet met een makkelijke en kwetsbare groep werknemers. En zie nu. Tienduizenden tekorten en nóg slechtere werkomstandigheden. Wat een zorgen in de huidige zorg. Tijd voor verandering, bezinning en reflectie. Tijd voor aandacht en waardering voor jou.

  Esther van der Linde

  Kies voor jezelf

  Juist nu is het hoog tijd om voor jezelf te gaan zorgen. Want jij als zorgprofessional doet ertoe. En jij kunt het verschil maken. Door bewust te kiezen voor verandering die begint bij jezelf. Aan jou de keus. Je hebt mij helemaal voor jezelf of je gaat samen met mij en je team symbolisch op reis om de samenwerking, de sfeer en het contact te verdiepen en te verbeteren. Jullie zijn het allemaal waard om juist in de huidige zorg eens wat extra aandacht en erkenning te krijgen. Met elkaar maak je ruimte voor bewustwording van zelfkennis, is er aandacht voor jou als mens persoonlijk en juist deze aandacht verbindt.

  Mild en vriendelijk

  Hoe mooi is het wanneer je elkaar ziet en zorgt voor jezelf en elkaar. Vanuit een mindful, milde en vriendelijke draagkracht. Het verbreedt het ‘wij’ gevoel en samen sta je sterk. Met vertrouwen in jezelf en elkaar ben je krachtig en maak je het verschil waar en wanneer het nodig is. Een golfbeweging creëren is de volgende stap. Zo wordt de zorg absoluut weer een stukje mooier. Voel je welkom bij Starfulness. Want ook in jou en je team schuilt een ster die mag schitteren!

  Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou en jouw team kan betekenen? Of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Bergenboulevard 228
  3825 AC Amersfoort

  06 446 48 054

  Volg mij op: