Wat ik doe

  Coaching voor teams van zorgprofessionals

  Esther van der Linde

  Werken in de zorg is prachtig. Het geeft voldoening én is ook vaak emotioneel zwaar en heftig. Ik weet hoe dat voelt. Met mijn verhaal en praktische workshop geef ik jou en je team aandacht, erkenning en waardering. Het verdiept de kracht van verbinden in contact met jezelf en je team en verbetert de samenwerking en de sfeer. Het transformeert.

  Lees meer  

  Persoonlijke coaching

  Stoel in de praktijk van Starfulness

  In een persoonlijke setting in mijn praktijk aan huis en incompany, verdien jij mijn volledige en oprechte aandacht. Een coaching traject van 5 of 10 gesprekken is een waardevolle investeringen in jezelf. Het draait om jou en waar jij in je leven en je werk als zorgprofessional tegenaan loopt. Ik geef je mijn kennis, vaardigheden, ervaring en erkenning vanuit compassie en betrokkenheid vanuit het vak.

  Lees meer 

  Mindfulness

  pauwenveer 175x175

  De een op een kennismaking met de kracht van mindfulness geeft je een eerste stap in de richting van leren leven in het moment. Mindfulness is voor iedereen geschikt en wetenschappelijk bewezen effectief in stressvolle tijden. Bewustwording, mildheid en vriendelijkheid naar jezelf zijn krachtige vermogens die je jezelf mag gunnen.

  Lees meer 

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Bergenboulevard 228
  3825 AC Amersfoort

  06 446 48 054

  Volg mij op: